NOVOSTI:

Dobrodošli na spletnih straneh KUD-a STOPinJE!

V jesenskih mesecih 2012 je bilo ustanovljeno kulturno-umetniško društvo STOPinJE, ki želi povezovati ustvarjalce in podpornike  različnih kulturnih področij celotnega območja Zgornje Savinjske doline, ki ciljno nagovarja prebivalce naše doline za sodelovanje pri ohranjanju ljudskega izročila, širjenju literarnih aktivnosti, glasbe, folkrole ter ljudskega izročila, ter drugih kulturnih udejstvovanj...

AKTUALNO:

Letošnji prvi obči zbor članov KUD-a STOPinJE, bo v znamenju pregleda delovanje v tem letu, ter aktualni plan dela ter aktivnosti v naslednjem letu.

AVDICIJA2

Več podatkov o avdiciji:

– iščejo se pevci in pevke, ki že imajo predhodne izkušnje s petjem, po možnosti z vsaj osnovnim znanjem branja in poznavanja not in notnih oznak

– vokalna skupina bo PREDVIDOMA sestavljena iz 4 moških in 4 ženskih vokalov, od tega bo 1 moški vokal bas in 1 moški ritem vokal (percussion) – skupina je lahko sestavljena tudi iz manj članov

– na avdicijo vabljeni tudi vokalisti, ki poznate vsaj osnove “beatboxa” (ritmično vokalno izražanje)

– zaželjeno je, da so vokalisti in vokalistke iz Zgornje ali Spodnje Savinjske ter Šaleške doline

– repertoar vokalne skupine bi bil PREDVIDOMA sestavljen iz popularnih skladb, prirejenih za vokalne skupine, jazz, pop, rock in drugih zvrsti. Po dogovoru bi repertoar razširili tudi na bolj klasične skladbe, prirejene za manjše vokalne skupine…

– predvidevajo se dve glavni avdiciji

– vokalisti in vokalistke, ki bi opravljali avdicijo MORAJO biti stari najmanj 18 let

– vokalna skupina bo delovala kot SEKCIJA KUD-a STOPinJE, s sedežem v Mozirju

– predvidene vaje skupine 1-2 tedensko (zvečer)

– …

OBLJUBLJAMO VAM GLASBENE IZKUŠNJE, IZZIVE, KVALITETO, TRDO DELO, KRASNO ZABAVO, UŽITEK OB USTVARJANJU, DOBRO POČUTJE TER MOŽNOST OSEBNEGA GLASBENEGA IZRAŽANJA!!!

 

OSNOVNI PODATKI TER PRIJAVA NA AVDICIJO:

Preko spodnjega obrazca, se lahko vsak interesent prijavi na avdicijo.
Ob izpolnitvi potrebnih osnovnih podatkov, vas bomo o datumu, uri in lokaciji avdicije obvestili na vašo podano elektronsko pošto ali GSM.

Ime in Priimek: (obvezno)

Vaš veljaven eMail: (obvezno)

Telefon / GSM:

Kratki povzetek izkušenj s petjem:

Preverimo, da niste robot: 😉
(Prepiši besedo oz. znake v spodnje okence)
captcha

Za prijavo na avdicijo se zahvaljujemo in se slišimo!

Predlagamo, da redno obiskujete našo spletno stran in si s tem zagotovite, da boste na tekočem z aktualnimi razpisi na kulturnem področju.

Za več informacij nam lahko pišete ali pokličete!

VABILO:

Vabilo drugim društvom:

Vabimo vsa ostala društva, ki delujejo v okviru kulture, turizma in sorodnih vsebin, da ob morebitni želji dodatne promocije dogodka to sporočijo tudi nam, dogodek pa bo objavljen na naših spletnih straneh.

Prav tako vabimo vse, da z idejami, kulturnimi dogodki, ter pripravljenostjo za sodelovanje, dvignemo kulturno-umetniški oder, na višjo raven.

KUD STOPinJE

AKTUALNI VIDEO:
NAPOVED VREMENA: